BRUISENDE ZAKEN Kwaliteit is de NORM

Kwaliteit is de NORM
01-08-2023
Als het gaat om een elektrotechnische installatie, dan wil je natuurlijk dat deze betrouwbaar is en van goede kwaliteit. Voor NORM Elektrotechniek is dit dan ook áltijd de norm. Eigenaren Frank Manuputty en Karim Aiddoun bundelden hun krachten, kennis en vakmanschap om ook gegarandeerd aan die norm te kunnen voldoen. En met succes, want inmiddels hebben ze al vele complexe trajecten op het gebied van sterk- en zwakstroom voor hun klanten weten te realiseren.

“Wij kunnen onze klanten echt optimaal van dienst zijn”


Los van elkaar hebben Frank en Karim al heel wat jaren ervaring op het gebied van elektrotechniek. “En ook als collega’s, want hiervoor werkten we samen bij een werkgever die onder andere bekendstaat om zijn hands-onmentaliteit”, vertelt Frank. “Door onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam NORM Elektrotechniek kunnen wij onze klanten nu echt optimaal van dienst zijn en gezamenlijk, en naar ieders tevredenheid, iets moois realiseren voor onze klanten, afgestemd op diens specifieke wensen en behoeften.”
Een oplossing voor elk probleem
Of je nu bij NORM Elektrotechniek aanklopt voor een ontwerp, het aanleggen of advies op het gebied van elektrotechnische installaties, of hun hulp inschakelt voor projectbegeleiding, bedrijfsinstallatie petrochemie, kantoren, datacenters en utiliteit maakt voor Frank en Karim niet uit. “Bij alles wat we doen streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit”, vervolgt Karim. “Met daarnaast ook ervaring, betrouwbaarheid, proactiviteit en welwillendheid als een aantal van onze belangrijkste kernwaarden. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden die uit een NEN 3140 / NTA 8220 inspectie naar voren zijn gekomen. Voor elk probleem zoeken wij de beste oplossing, want klanttevredenheid staat bij ons voorop!”
‘We houden vast aan onze NORM’
Het werkveld van NORM is breed en datzelfde geldt voor hun doelgroep. “Wel richten we ons met name op de zakelijke markt, waarbij je moet denken aan klanten als architectenbureaus, datacenters, winkels, horeca, sportscholen, industrie, kantoren en de overheid. Hoofdzakelijk in de regio’s Groot Amsterdam, Randstad, Gooi en Eemland, Flevoland, maar we hebben ook enkele uitschieters verder in het land en een aantal klanten over de grens. We werken hard en vol enthousiasme om in de komende jaren een vaste klantenkring op te kunnen bouwen en een leuk team van collega’s met allemaal net zoveel liefde voor het vak als wijzelf hebben. Daarbij blijven we uiteraard wel altijd vasthouden aan onze NORM mede door te blijven leren, aanvullende trainingen te volgen en nog meer ervaring op te doen om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.” Ben je benieuwd of NORM Elektrotechniek ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op via 036 303 0972 of info@normelektrotechniek.nl of neem een kijkje op www.normelektrotechniek.nl voor meer informatie.


“Bij alles wat we doen streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit”

Bedrijf: NORM Elektrotechniek Tel . 036 303 0972 www.normelektrotechniek.nl info@normelektrotechniek.nl Eigenaren: Frank Manuputty en Karim Aiddoun
Klik hier om het artikel te zien bij Bruist